Loading...
X

Nostalgi, Penny Lane och att visualisera

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVissa saker påverkar mig otroligt starkt när jag ser dem. Det kan både bero på att de påminner om något fint minne eller att de kickar igång min inspiration så att idéer fullkomligt bubblar fram. De flesta gånger när det händer måste jag bara köpa det, oavsett vad det är.

Jag blev otroligt nostalgisk och kastades tillbaka till den fantastiska tävlingsdansvärlden, som jag var en del av i mina tidiga tonår. Då hade jag en stor, blå och plastig beautybox som innehöll allt jag behövde för att göra mig redo för att synas och imponera på domarna på dansgolvet. Jag kom också att tänka på otroligt coola Penny Lane i filmen Almost Famous. Älskar hennes charmiga, avslappnade klädstil i kombination med den självklarhet och attityd hon utstrålar. Fick också en stark minnesbild av att hon reser omkring med banden med just en beautybox i handen.

Det här är den i särklass vackraste beautybox jag någonsin har sett. Den ljusa läderfärgen tillsammans med den mjuka, rektangulära formen är bara ren perfektion. Jag tänker ha den med mig när jag reser från och med nu. Tänker att den blir grym som en lite större handväska.