Loading...
X

Loppemarked på Carlsberg

Förra helgen tog vi en promenad ut till Fredriksberg för att gå på en loppmarknad. Efter att ha betalat 35 DK i entré öppnades dörrarna till en stor lokal sprängfylld med gamla vackra saker. Vi blev båda två förvånade över den höga kvalitén. Det kändes som en bra blandning mellan etablerade butiker och enskilda entusiaster. Priserna var varierande, men det fanns absolut en stor chans att göra något riktigt fynd! David var bra nära på att få med sig ett gammalt fungerande game boy-spel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi såg mycket industriellt, framförallt lampor. De här kommer från en butik som heter Leben CPH och ligger i Amager, precis utanför stadskärnan. Tror absolut att vi ska försöka ta oss dit någon gång snart.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sådana här emaljerade kärl i en himmelsblå nyans ser vi överallt i antikaffärer. Känns som den danska motsvarigheten till Kockums.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trälådor fanns det också en hel del av i alla möjliga storlekar och trots att vi har så många här hemma blir jag alltid lika sugen på att köpa dem.

Något att tänka på är att de i princip bara tar kontanter på den här loppmarknaden. Många kör med swish, men det fungerar bara med dansk mobiltelefon.