Loading...
X

En regnig lördag i Nørrebro

Igår var det otroligt grått och regnigt väder här i Köpenhamn. Tog på mig min nya solgula vintage-regnjacka och en letade fram min vattentäta knalligt röda tygväska. Vi hade tidigare pratat om att se oss om lite mer i Nørrebro och promenerade över Søerne för att ta oss dit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag var sugen på att hitta lite fler vintage-butiker och den bästa som vi gick förbi var absolut Prag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA De har två butiker här i stan (den andra ligger i Vesterbro).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prag kan bäst beskrivas som välsorterad, enkel och inte alltför överfylld av saker. Rent och snyggt liksom. Jag provade en hel del men köpte till slut bara en rödvitrandig T-shirt som fick mig att längta enormt mycket efter våren!

OLYMPUS DIGITAL CAMERANär fingrarna kändes för kalla och vi började bli hungriga slog vi oss ned på Pussy Galores Flying Circus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJag var så sugen på att äta en riktigt varm soppa och blev överlycklig när jag hittade en potatis- och löksoppa i menyn. Den var verkligen hur god som helst! OLYMPUS DIGITAL CAMERAÄlskar verkligen tegelväggar. Hade en tegelvägg i min första lägenhet i Uppsala och den gjorde verkligen hela mitt pyttelilla kök så mycket tjusigare.

Vi avslutade promenaden med att gå en sväng förbi Torvehallerne och handla lite mat och en flaska rödvin.